×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

Είδη κατόπιν παραγγελίας

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σε σχέση με τη διαθεσιμότητά τους, τα «Διαθέσιμα» και «Κατόπιν Παραγγελίας».

Τα Κατόπιν παραγγελίας προϊόντα είναι όσα δεν αναφέρουν στη διαθεσιμότητα την τιμή «Διαθέσιμα», αλλά αναφέρουν κάποιο διαφορετικό χρόνο παράδοσης: πχ Παράδοση σε 5-10 ημέρες, σε 15-20 ημέρες, σε 20-30 ημέρες κλπ. Τα «Διαθέσιμα» προϊόντα υπάρχουν σε απόθεμα στις αποθήκες της εταιρίας μας, ενώ τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν υπάρχουν, οπότε θα πρέπει να παραγγελθούν στους προμηθευτές μας και πιθανόν να παραχθούν ειδικά για εσάς.

Ως εκ τούτου ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν μπορεί να επιστραφεί, παρά μόνο εάν πρόκειται για αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας (λάθος στην παραγγελία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, ζημιά στη μεταφορά από δικά μας μεταφορικά μέσα) ή παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

Στην περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρίας μας ή ελαττώματος ενός προϊόντος «Κατόπιν Παραγγελίας», έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσης, με βάση τους όρους που περιγράφονται στο κεφάλαιο Υπαναχώρηση/Επιστροφή Προϊόντος των Όρων Συναλλαγής της εταιρίας μας.

Η εταιρία μας θα αναλάβει να αντικαταστήσει το λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» το συντομότερο δυνατόν, αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής του λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος, όπως επίσης και την αποστολή του νέου σωστού προϊόντος.

Σε περίπτωση που το λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσης, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του.

Τα προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» θα πρέπει να εξοφληθούν έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της παραγγελίας.

Στα προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» αυτά θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί με την ανάθεση της παραγγελίας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος